Σε απεργιακό κλοιό η χώρα - Πώς κινούνται τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα - Πώς κινούνται τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Μπαράζ κινητοποιήσεων φέρνει το πολυνομοσχέδιο. Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα και θα βρεθεί την Δευτέρα καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς αντιδρούν στην ψήφιση του.

Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή, ακινητοποιημένοι είναι όλο το 24ωρο οι συρμοί του μετρό και του τραμ, ενώ για τρεις ώρες, από τις 12.00 έως τις 15:00 δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια στον ηλεκτρικό. Κανονικά κινούνται τρόλεϊ και λεωφορεία. Επίσης απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί ενώ δεμένα παραμένουν τα πλοία.

Την Δευτέρα τώρα , την ημέρα δηλαδή ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, στον ηλεκτρικό και στα τρόλεϊ. Σύμφωνα με πληροφορίες ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν και οι συρμοί του μετρό. Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Στο μεταξύ, σε τρίωρη στάση εργασίας θα προχωρήσουν την Δευτέρα και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Έτσι, καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς το ελληνικό αεροδρόμιο, μεταξύ 12 το μεσημέρι έως και τις 3 το απόγευμα.

Την Δευτέρα συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσουν ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.