Πυρά Αντώναρου κατά Μητσοτάκη και όσων ασκούν πολιτική στη ΝΔ

Πυρά Αντώναρου κατά Μητσοτάκη και όσων ασκούν πολιτική στη ΝΔ

Σε εξέλιξη οι συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων για νέο «καραμανλικό κόμμα»

Δριμεία επίθεση κατά της παρούσας ηγεσίας της ΝΔ εξαπέλυσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος στην εκπομπή @12 με την Ηρώ Ράντου στο SBC.

«Να κάνει υπέρβαση ο Μητσοτάκης σε ότι αφορά τα εθνικά θέματα και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα Τσίπρα», όποτε αυτό πραγματοποιηθεί, τόνισε ο κύριος Αντώναρος προκειμένου να διασφαλιστεί η εθνική συνεννόηση.

Παράλληλα χαρακτήρισε «αντικαταστατική» την απόφαση διαγραφής του από το κόμμα ενώ χαρακτήρισε λάθος το γεγονός ότι η ΝΔ απευθύνεται μόνο στο δεξιό κοινό. Συνέστησε μάλιστα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να απευθυνθεί στην κεντροδεξιά γιατί τότε μόνο, όπως είπε, θα αποκτήσει την απαραίτητη πλειοψηφία.

Σε ερώτημα για το αν επιδεικνύει η ΝΔ έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως πράγματι αυτό ισχύει, και είναι κάτι που το κάνουν όσοι χαράσσουν πολιτική στη ΝΔ. Παράλληλα τόνισε πως η ΝΔ δεν απευθύνεται στην τρίτη ηλικία με βάση τις παρούσες προγραμματικές της εξαγγελίες αν και, όπως είπε, θα έπρεπε.

Την ίδια ώρα τόνισε πως η επιδοματική πολιτική είναι απαραίτητη και θα πρέπει να συμπληρώνει την όποια αναπτυξιακή στρατηγική, παίρνοντας έτσι σαφείς αποστάσεις από παλιότερη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την οποία είχε ταχθεί κατά της πολιτικής των επιδομάτων και υπέρ της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Σε αυτό μάλιστα το σημείο, τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας διαχειρίζεται καλύτερα τα κοινωνικά ζητήματα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν και, όπως είπε, με σημαντικά ελλείμματα.

 Τέλος, σε ερώτημα για το αν βρίσκεται στα σκαριά νέο «καραμανλικό κόμμα», απάντησε πως βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι προβληματισμοί, οι συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων για αυτόν τον σκοπό.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.