Κ. Χρυσόγονος: Επαχθές και ανάλγητο το μέτρο της μείωσης του αφορολογήτου

Κ. Χρυσόγονος: Επαχθές και ανάλγητο το μέτρο της μείωσης του αφορολογήτου

Επαχθές και ανάλγητο χαρακτήρισε το μέτρο της μείωσης του αφορολογήτου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος στην εκπομπή SBC Life και την Ηρώ Ράντου.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως το σύνολο των μέτρων που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα από τη βουλή, είναι προϊόν των δανειστών καθώς, όπως τόνισε, οι ίδιοι τα απαίτησαν με εκβιαστικό μάλιστα τρόπο.

Την ίδια ώρα, τόνισε πως τα μέτρα της συμφωνίας με τους δανειστές δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση και την ύφεση. Όπως είπε, από την κρίση θα βγούμε με δικό μας σχεδιασμό με την κατάρτιση ενός ανάλογου αναπτυξιακού προγράμματος.

Τέλος, ο κύριος Χρυσόγονος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει λευκός καπνός στο Εurogroup της προσεχούς Δευτέρας.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.