Συνεργασία Protergia - VW στην ηλεκτροκίνηση

Συνεργασία Protergia - VW στην ηλεκτροκίνηση

Tα οφέλη της ηλεκτροκίνησης αλλά και τα προνόμια που δίνονται σε όσους επιλέξουν το e-up! παρουσίασαν από κοινού η Κοsmocar και η Protergia. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη συνεργασία της Kosmocar, του αποκλειστικού εισαγωγέα της Volkswagen στη χώρα μας και της Protergia που ανήκει στον όμιλο Μυτιληναίου.

Όπως ανακοινώθηκε το νέο μοντέλο έχει μηδενικούς ρύπους, διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία, υψηλές επιδόσεις, ελκυστικό σχεδιασμό και θα διατεθεί στα 19.950 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ταχυφορτιστή AC wallbox ενώ η πραγματική του τιμή ανέρχεται στα 29.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει ηλεκτροκινητήρα ισχύος 82 ίππων και μέγιστης ροπής 210 Νm το οποίο επιτρέπει μία ανώτατη ταχύτητα της τάξης των 130χλμ./ώρα.Το πακέτο περιλαμβάνει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για 10.000 χιλιόμετρα και έως 21% έκπτωση στις οικιακές χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος για καταναλωτές της Protergia. Σημειωτέον πως η Protergia είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

Την παρουσίαση του e - up! powered by Protergia πραγματοποίησαν ο Διευθυντής Πωλήσεων & Μarketing των Επιβατικών & Επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen, Θανάσης Κονιστής, και η διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ομίλου Μυτιληναίος, Βίβιαν Μπουζάλη. Το «παρών» στην ξεχωριστή παρουσίαση έδωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Protergia Ντίνος Μπενρουμπής. 

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχαν τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σχετικά με την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα και στις Ευρωπαϊκές χώρες. Όπως επεσήμανε ο κ. Κονιστής οι προκλήσεις στην ελληνική αγορά παραμένουν μεγάλες γεγονός που αποδεικνύεται και από το μικρό μερίδιο αγοράς το 2016. Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα ανήλθαν μόλις στο 0,03% τη στιγμή που στην Ευρώπη έφτασε στο 1,5% της συνολικής ευρωπαϊκής αγοράς!

 

3

4

5

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.