Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017 - SBC TV Channel

Κατηγορία calendar

15ο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα INCLUSIVE CITIES & ENGAGED CITIZENS: REBUILDING OUR SOCIETY SUSTAI

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ SBC

 

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη θα πραγματοποιήσει το 15ο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα INCLUSIVE CITIES & ENGAGED CITIZENS: REBUILDING OUR SOCIETY SUSTAINABLY στις 6 Νοεμβρίου 2017 στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς).

Στις μέρες μας, η βιωσιμότητα των πόλεων είναι πιο σημαντική από ποτέ. Επιπλέον, οι πόλεις πρέπει να παρέχουν το επίπεδο ποιότητας ζωής και τις ευκαιρίες που θα προσελκύσουν τόσο τους πολίτες, όσο και την επιχειρηματική επένδυση. Οι αστικές περιοχές ωθούν την οικονομική ανάπτυξη και αναλαμβάνουν ένα πλήθος σημαντικών δημόσιων υπηρεσιών, όπως η εκπαίδευση, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οι δημόσιες μεταφορές. Την ίδια στιγμή, σχετίζονται με την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, τη συμφόρηση, την οικονομική και κοινωνική περιθωριοποίηση. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή νέων προϊόντων, υπηρεσιών και επιχειρηματικών μοντέλων αποτελούν κομβικά στοιχεία για την κοινωνική, την εταιρική και την περιβαλλοντική πρόοδο. Και αυτό ξεκινά από τη σύνδεση ανάμεσα στις περιφέρειες, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες, ώστε να βελτιωθεί η αστική καθημερινότητα με πιο βιώσιμες και δομικές λύσεις.

Η ΕΚΕ μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τόσο την ποιότητα ζωής των πολιτών, όσο και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων, φέρνοντας καινοτόμα και βιώσιμη ανάπτυξη και συνεισφέροντας θετικά στην κοινωνία μας. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος του Συνεδρίου: να προωθήσουμε την κοινωνική ανάπτυξη στο αστικό και περιφερειακό περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο διαμορφώθηκαν οι τέσσερις θεματικές ενότητες για φέτος: Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη, Εκπαίδευση, Αστική Καινοτομία, και Δημόσιες Υπηρεσίες & Ενεργοί Πολίτες.

Πέραν τούτου, η επιτυχημένη μας πρωτοβουλία CSR Marketplace θα αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές τοπικών εταιρειών και οργανισμών ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση, τον διάλογο και τη συνδιαλλαγή ανάμεσα στους συμμετέχοντες του Συνεδρίου.

 

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του συνεδρίου

περισσοτερα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.