Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 - SBC TV Channel

Κατηγορία calendar

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 15/5/2017 ΜΕΓΑΡΟΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η DIRECTION BUSINESS NETWORK προετοιμάζει την 3η κατά σειρά εκδήλωση των «Πρωταγωνιστών», μέσα από την οποία επιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που Πρωταγωνιστούν και στηρίζουν έμπρακτα την

Ελληνική Οικονομία.

Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet), ώρα 19.30 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ.

Η επιλογή για τη βράβευση των επιχειρήσεων, βασίζεται αποκλειστικά στα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα, που παρουσιάζονται αναλυτικά στην ετήσια έκδοση της DIRECTION  «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας».

Οι κατηγορίες βράβευσης στη φετινή διοργάνωση είναι:

  • GREEK BUSINESS CHAMPIONS, οι επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών άνω των 15 εκ. ευρώ και τη διετία 2013-2015 πέτυχαν αύξηση κύκλου εργασιών άνω του 20% και ταυτόχρονα αύξηση κερδών άνω του 50%.
  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ, οι κορυφαίες επιχειρήσεις των βασικών κλάδων της οικονομίας, συνυπολογίζοντας τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά τους διαθέσιμα.
  • Οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ εταιρείες σε ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
  • Βραβεία TURNAROUND BUSINESS
  • Η πιο ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ για το 2016, που αναδείχθηκεμετά από ψηφοφορία που «τρέξαμε» μεταξύ 5.500 υψηλόβαθμων στελεχών των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση αναμένονται 500 περίπου άτομα, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, θεσμικών φορέων, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων όλων των κλάδων της ελληνικής οικονομίας, στελέχη της αγοράς της επικοινωνίας, του marketing, των δημοσίων σχέσεων και δημοσιογράφοι.

Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ μπορείτε να δείτε την έκδοση της προηγούμενης εκδήλωσης «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

περισσοτερα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.