Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία - 31/8/2017 | Β.Τσεκούρας | SBC TV

Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία - 31/8/2017 | Β.Τσεκούρας | SBC TV

Στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής εισάγεται σήμερα προς συζήτηση το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας.
Σε δομή που υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας θα βρεθεί σε λίγη ώρα από τώρα ο Αλέξης Τσίπρας. Χθες παρουσίασε το σχέδιο της κυβέρνησης για την διοικητική ανασυγκρότηση.
Για τη ΔΕΘ, την τρίτη αξιολόγηση και τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μίλησε στην ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ο δημοσιογράφος Γιάννης Παργινός.
Ανακοίνωσαν τα οικονομικά τους αποτελέσματα Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς. Σήμερα μετά τη λήξη της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου, οι ανακοινώσεις και από Εθνική και Alpha Bank.
Ο οικονομολόγος Γιάννης Χριστόπουλος μιλά για την πορεία της αγοράς και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική οικονομία.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.