Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία - 15/5/2017 | Β.Τσεκούρας | SBC TV

Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία - 15/5/2017 | Β.Τσεκούρας | SBC TV

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ξεκινά στη Βουλή η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο που θα επικυρώσει τη συμφωνία κυβέρνησης-θεσμών. Σήμερα το EuroWorking Group για την Ελλάδα. Θα καθορίσει τη γραμμή των δανειστών ενόψει του Eurogroup της 22ας Μαίου. Στην εκπομπή «ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» του SBC και στον δημοσιογράφο Βασίλη Τσεκούρα, μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις ο οικονομικός συντάκτης Τάσος Δασόπουλος.

Το ενδιαφέρον των κινέζων για επενδύσεις στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες για το deal με τη Forthnet, ύψους σχεδόν 500 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Διονάτου.

Η εταιρεία ADUS που παρέχει σε επιχειρήσεις, εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν στην προώθηση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στον κλάδο της λιανικής στην ελληνική, αλλά και τη διεθνή αγορά. Στη δημοσιογράφο Νίκη Καραθάνου μιλά ο συνιδρυτής και εμπορικός διευθυντής της Adus, Παναγιώτης Λουκέρης.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.