Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία - 17/5/2017 | Β.Τσεκούρας | SBC TV

Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία - 17/5/2017 | Β.Τσεκούρας | SBC TV

Πανελλαδική απεργία σήμερα για ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, για τα μέτρα της συμφωνίας. Στην Ολομέλεια σήμερα το πολυνομοσχέδιο, το οποίο θα ψηφιστεί αύριο το βράδυ.
Η Ελλάδα σχεδιάζει έξοδο στις αγορές τον Ιούλιο, αναφέρει Έλληνας αξιωματούχος στο Reuters. Στην επενδυτική εταιρεία Rothschind η ανάθεση από την κυβέρνηση, για να βγάλει τη χώρα στις αγορές. Στα 3,2 εκατ. υπολογίζεται το τίμημα της ανάθεσης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του οικονομικού συντάκτη Τάσου Δασόπουλου.
Νέα άνοδος σήμερα στο ελληνικό χρηματιστήριο και μικρή πτώση στα ομόλογα. Ο χρηματιστηριακός αναλυτής Νίκος Χρυσοχοϊδης μεταφέρει τις εκτιμήσεις της αγοράς.
Τίτλοι τέλους για την ασφαλιστική εταιρεία International Life. Το παρασκήνιο για την Εθνική Ασφαλιστική με τον κινεζικό και αμερικανικό ενδιαφέρον. Στο στούντιο του SBC ο δημοσιογράφος Γιάννης Διονάτος.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.