Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία - 18/5/2017 | Β.Τσεκούρας | SBC TV

Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία - 18/5/2017 | Β.Τσεκούρας | SBC TV

Κορυφώνεται σήμερα στη Βουλή η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο. Το απόγευμα οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και αργά το βράδυ η ψηφοφορία.

Τη βεβαιότητά του ότι θα υπάρξει θετική έκβαση στις 22 Μαΐου όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις για το χρέος, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνομιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή.
Υπάρχουν προσδοκίες για μια συμφωνία πακέτο στο Eurogroup της Δευτέρας, αναφέρει το ρεπορτάζ του οικονομικού συντάκτη Τάσου Δασόπουλου.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Άθλησης 2017 στην Αθήνα. Το μέλος της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων World Senior Games Γιώργος Πίγκος μιλά στην «ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» και στον δημοσιογράφο Βασίλη Τσεκούρα, για τη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 9-11 Ιουνίου στην παραλιακή ζώνη της Αττικής.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.