Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία - 21/7/2017 | Β.Τσεκούρας | SBC TV

Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία - 21/7/2017 | Β.Τσεκούρας | SBC TV

Δύο νεκροί, αρκετοί τραυματίες και ζημιές σε κτήρια είναι ο πρώτος απολογισμός του ισχυρού σεισμού των 6,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε στη 01:32 στην Κω. Πολύ μεγάλο είναι το πρόβλημα στο λιμάνι της Κω. Κανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο του νησιού.


Την έκκληση των φοροτεχνικών – λογιστών του νησιού για παράταση στις φορολογικές δηλώσεις που κανονικά λήγει σήμερα, μετέφερε ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών Γιώργος Κορομηλάς μιλώντας στην ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.


Το διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) ότι ενέκρινε την καταρχήν συμφωνία με την Ελλάδα για την παροχή προληπτικής γραμμής χρηματοδότησης ύψους έως και 1,6 δισ. ευρώ. Η «οροφή» για το χρέος συμφωνήθηκε από κοινού με τις ελληνικές αρχές είπε το πρωί σε τηλεδιάσκεψη η Ντέλια Βελκουλέσκου.


Απόφαση της Ελλάδας η έξοδος στις αγορές λέει ο Μάριο Ντράγκι, ενώ η ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση θα κριθεί από την τρίτη αξιολόγηση.


Σήμερα η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από το οίκο S&P. Ο οικονομολόγος της Solidus Γιάννης Χριστόπουλος σχολιάζει τις εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.