Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία - 20/7/2017 | Β.Τσεκούρας | SBC TV

Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία - 20/7/2017 | Β.Τσεκούρας | SBC TV

Η έρευνα της «ΔιαΝΕΟσις» για τους νέους της Ελλάδας. Τα συμπεράσματα της έρευνας, το μέλλον των νέων της χώρας, ποια είναι η πηγή εισοδήματός τους σε σχέση με τους γονείς τους, τι λένε για την ανεργία και την εμπιστοσύνη στους θεσμούς του κράτους.

Ο διευθυντής περιεχομένου της «ΔιαΝΕΟσις» Θεόδωρος Γεωργακόπουλος μιλά στην «ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» και στον Βασίλη Τσεκούρα για τα μηνύματα και τα συμπεράσματα της έρευνας.
Η Ελλάδα ανέθεσε σε έξι τράπεζες να οργανώσουν την επιστροφή της χώρας στις αγορές, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

«Βαρόμετρο» θεωρείται για την έξοδο της χώρας στις αγορές η έκθεση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος που αναμένεται να δοθεί και στη δημοσιότητα. Συνεδριάζει σήμερα το εκτελεστικό συμβούλιο για τη συμμετοχή του ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα.

Λήγουν σήμερα ομόλογα προς την ΕΚΤ και άλλες κεντρικές τράπεζες ύψους 3,9 δις ευρώ. Αύριο η αξιολόγηση από τον διεθνή οίκο S&P. 

Υπερκαλύφθηκε κατά 2,7 φορές το ομολογιακό δάνειο της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Αντλήθηκαν 60 εκατ., οι προσφορές έφτασαν τα 154,4 εκατ. και το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 3,85%.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.