Τα διεθνή νέα της ημέρας (01/08/2017)

Τα διεθνή νέα της ημέρας (01/08/2017)

ΗΠΑ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΚΑΡΑΜΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

Απομακρύνθηκε από τον Λευκό Οίκο ο διευθυντής επικοινωνίας, Αντόνιο Σκαραμούτσι, μόλις δέκα ημέρες μετά από την ανάληψη της θητείας του. «Ο κ. Σκαραμούτσι ένιωσε ότι θα ήταν καλύτερο να δώσει την δυνατότητα στον προσωπάρχη Τζον Κέλι να ξεκινήσει από μηδενική βάση και να συγκροτήσει την δική του ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, στην οποία διευκρινίζεται ότι δεν θα αναλάβει κάποια άλλη θέση.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΔΟΥΡΟ

Σε νέες διώξεις προχώρησε η κυβέρνηση του Μαδούρο, έπειτα από τις «ματωμένες» εκλογές της Βενεζουέλας για Συντακτική Συνέλευση. Δύο στελέχη της αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχοι, Λεοπόλδο Λόπες και Αντόνιο Λεδέσμα συνελήφθησαν εκ νέου. Οι δύο άνδρες βρίσκονταν υπό κατ’ οίκον περιορισμό, κατηγορούμενοι για υποκίνηση βίαιων επεισοδίων στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του 2014.

ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2024

Στο Παρίσι θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024, έπειτα από τη συμφωνία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής με την οργανωτική επιτροπή του Λος Άντζελες να αναλάβει τους Αγώνες του 2028. Η γαλλική πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από έναν αιώνα, καθώς τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση στο Παρίσι ήταν το 1924.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.