Οι ειδήσεις των 16:00 (10/10/2017)

Οι ειδήσεις των 16:00 (10/10/2017)

-Για το 2018 μεταφέρονται οι όποιες διορθρωτικές παρεμβάσεις στις ασφαλιστικές εισφορές υπέρ του ΕΦΚΑ, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Υπουργός Εργασίας, κα. Έφη Αχτσιόγλου στο ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, η κα. Αχτσιόγλου τόνισε πως "το 2018 ο ΕΦΚΑ θα εξακολουθήσει να έχει αυτό το πλεόνασμα το οποίο θα μας επιτρέψει να κάνουμε τις διορθωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται.
- Χωρίς να αντιμετωπίζουν την επιβολή προστίμων, οι αγρότες έχουν προθεσμία μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να υποβάλουν τροποποιητικές δηλώσεις φόρου εισοδήματος λόγω μη έγκαιρης ταυτοποίησης των κωδικών 037 και 038 της δήλωσης Ε1.
-Σχέδιο νόμου κατατέθηκε χθες στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομίας, το οποίο προβλέπει δωρεάν νομικές και οικονομικές υπηρεσίες σε υπερχρεωμένους δανειολήπτες για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους, το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των οποίων δεν υπερβαίνει τα δύο τρίτα των κατώτατων ετήσιων ατομικών αποδοχών που προβλέπει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, θα παρέχεται μέσω της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.