Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣΕ

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣΕ

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε την Τρίτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων. Το Προεδρείο της ΕΑΣΕ παρουσίασε στο Προεδρικό Μέγαρο τις κύριες πρωτοβουλίες και δράσεις του Οργανισμού για την οικονομία και τη διοίκηση και συζήτησε δυνατότητες συνεργασίας για την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών μάνατζμεντ που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στον Δημόσιο Τομέα προς ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς του.

Τα ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων εξέφρασαν την αγωνία τους για τη φυγή των νέων μορφωμένων Ελληνόπουλων στο εξωτερικό, αναφέρθηκαν στην ανάγκη στήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας, τονίζοντας ότι αποτελεί όχημα για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, και τοποθετήθηκαν για μια σειρά καίριων θεμάτων όπως είναι η υψηλή φορολόγηση, η οποία λειτουργεί αποτρεπτικά για τις επενδύσεις.

Ο κ. Παυλόπουλος έδειξε ενδιαφέρον για τις ιδέες και προτάσεις τους σχετικά με τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού των διοικητικών μεθόδων και πρακτικών, επισημαίνοντας τη σημασία της ευρύτητας σκέψης και  δράσης στην επιτυχία κάθε προσπάθειας.

 «Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο για την εξαιρετικά παραγωγική συνάντηση που είχαμε, όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να τον ενημερώσουμε για το έργο και τις πρωτοβουλίες της ΕΑΣΕ και να εκθέσουμε τις απόψεις μας για καίριας σημασίας ζητήματα που αφορούν στην οικονομία και την ανάπτυξη. Στόχος μας είναι να εργαστούμε μεθοδικά στην κατεύθυνσης της ενδυνάμωσης των ηγετικών ικανοτήτων των στελεχών στον Δημόσιο Τομέα, αξιοποιώντας τη διάθεση εθελοντισμού και προσφοράς καθώς και την τεράστια εμπειρία που διαθέτουν τα μέλη μας - ανώτατα στελέχη που βρίσκονται στο τιμόνι επιτυχημένων εταιριών. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι ο ΠτΔ συνεχάρη την ΕΑΣΕ για τις πρωτοβουλίες αυτές και προσέφερε την υποστήριξη και συμπαράστασή του σε δράσεις μας που στοχεύουν στην κατεύθυνση αυτή», δήλωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΕΑΣΕ, Νικήτας Κωνσταντέλλος.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.