Οι ειδήσεις των 16:00 (23/11/2017)

Οι ειδήσεις των 16:00 (23/11/2017)

-Στην έκτακτη καταβολή συντάξεων, η έκδοση των οποίων εκκρεμεί, αναμένεται να προχωρήσει ο ΕΦΚΑ στις 28 Νοεμβρίου και εντός του Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών για την ικανοποίηση των αιτημάτων συνταξιοδότησης που παραμένουν ανοιχτά.
-Την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Οκτωβρίου 2017, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.
-Στο τέλος του μήνα αναμένεται η πρώτη κλήρωση για αποδείξεις από ηλεκτρονικές συναλλαγές, αν και, όπως προκύπτει από ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, υπάρχει ακόμα ένα «κενό» στις συναλλαγές που διενεργούνται όχι με κάρτες αλλά με μεταφορά ποσού από λογαριασμό σε λογαριασμό.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.