Οι ειδήσεις των 16:00 (05/12/2017)

Οι ειδήσεις των 16:00 (05/12/2017)

-Φορολογούμενοι που μετανάστευσαν στο εξωτερικό για δουλειά αλλάζοντας φέτος τη φορολογική τους κατοικία έχουν προθεσμία μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου προκειμένου να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2016.Οι φορολογικοί κάτοικοι εξωτερικού υποχρεούνται να υποβάλουν φορολογική δήλωση Ε1 όταν αποκτούν πραγματικό εισόδημα, φορολογούμενο με οποιονδήποτε ή απαλλασσόμενο, από πηγές Ελλάδας.
-Σε σημερινές του δηλώσεις ο διοικητής του ΟΓΑ, κ.Πλιάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Υπουργείο Εργασίας, ανέφερε ότι τα οικογενειακά επιδόματα (Δ' δόση) θα δοθούν μεταξύ 20 και 22 Δεκεμβρίου.
-Άμεσα θα δημοσιευθούν τα ονόματα 8.803 μεγαλοοφειλετών ασφαλιστικών ταμείων, με χρέη άνω των 150 χιλιάδων ευρώ.Τα συνολικά χρέη των εν λόγω οφειλετών ξεπερνούν τα 9 δισ ευρώ και αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.