Οι ειδήσεις των 16:00 (11/01/2018)

Οι ειδήσεις των 16:00 (11/01/2018)

-Την εμβάθυνση της Ευρωζώνης πάνω σε άξονες περισσότερης δημοκρατίας και περισσότερης κοινωνικής συνοχής» επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων. Ο πρωθυπουργός διαμήνυσε πως «η κρίση τελειώνει εκεί όπου πρωτοεμφανίστηκε, στο Νότο, με την έξοδο της Ελλάδας από τα προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής τον ερχόμενο Αύγουστο».
-Σύντομα θα μπορούν οι φορολογούμενοι να εξοφλούν όλους τους φόρους μέσω του δικτυακού τόπου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με τη χρήση ηλεκτρονικών τραπεζικών μέσων, όπως είναι οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Αυτό τονίζεται σε απάντηση της ΑΑΔΕ σε ερωτήσεις δυο βουλευτών, στην οποία σημειώνεται επίσης ότι η Ανεξάρτητη Αρχή δεν έχει τη δυνατότητα παρέμβασης στην τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούν οι τράπεζες για τις πληρωμές φόρων με μετρητά στα γκισέ.
-Με την ακρόαση των φορέων στις 12 το μεσημέρι και τη συζήτηση επί των άρθρων αυτή την ώρα συνεχίζεται σήμερα, στις πέντε συναρμόδιες επιτροπές, η συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης, που εισάγεται την Παρασκευή στην Ολομέλεια της Βουλής και ψηφίζεται το βράδυ της Δευτέρας

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.