Οι ειδήσεις των 16:00 (27/02/2018)

Οι ειδήσεις των 16:00 (27/02/2018)

-Στις συναντήσεις που έχουν σήμερα οι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης με τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών, θα συζητηθεί η επέκταση των 120 δόσεων προς ελεύθερους επαγγελματίες και για όφειλες άνω των 50.000 ευρώ, αλλά και οι αλλαγές που σχεδιάζονται στον νόμο Κατσέλη, η ισχύς του οποίου λήγει ‪στις 31 Δεκεμβρίου.
-Στις χθεσινές επαφές τέθηκε το ζήτημα του εξωδικαστικού μηχανισμού. Η ελληνική πλευρά παρουσίασε πρόταση για την επέκταση των ρυθμίσεων και σε επιχειρήσεις με οφειλές κάτω των 20.000 ευρώ. Παρουσιάζοντας τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, η ελληνική πλευρά τεκμηρίωσε τη θέση της, και σύμφωνα με πληροφορίες οι θεσμοί δέχθηκαν να δώσουν την έγκρισή τους.
-Τέλος Μαρτίου ή τις πρώτες μέρες του Απριλίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση του νέου επιδόματος παιδιού . Αυτό υποστήριξε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η κ.Θεανώ Φωτίου.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.