Εθνική Πανγαία: Απόκτηση εμπορικού ακινήτου στην Ερμού

Εθνική Πανγαία: Απόκτηση εμπορικού ακινήτου στην Ερμού

Στην απόκτηση ενός εμπορικού ακινήτου στο εμπορικό και ιστορικό τρίγωνο του κέντρου των Αθηνών, πλησίον της Πλατείας Μοναστηρακίου, προχώρησε η Εθνική Πανγαία.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση ενός εμπορικού ακινήτου που βρίσκεται στο εμπορικό και ιστορικό τρίγωνο του κέντρου των Αθηνών, πλησίον της Πλατείας Μοναστηρακίου. Πιο συγκεκριμένα, το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 2.525 τ.μ., έχει προσόψεις επί της Ερμού αρ. 66 και επί της Αγίας Ειρήνης αρ. 7, σε σημείο υψηλής προβολής και εμπορικότητας με άριστη προσβασιμότητα. Το τίμημα για την απόκτηση του εν λόγω ακινήτου ανήλθε σε €5,7 εκατ. Η Πανγαία θα προβεί σε πλήρη αποκατάσταση του ακινήτου με το εκτιμώμενο κόστος της επιπλέον επένδυσης να είναι της τάξης των €1,3 εκατ. (συνολικό ύψος επένδυσης €7 εκατ.) Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο το οποίο η Πανγαία θα αναδείξει σε ένα από τα ομορφότερα ακίνητα της Ερμού και του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας. Το μέγεθος του ακινήτου είναι τέτοιο που επιτρέπει συνδυασμό μεικτών χρήσεων και αναμένεται σημαντικό ενδιαφέρον για τη μίσθωσή του».

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.