Οι ειδήσεις των 11:30 (06/07/2016)

Οι ειδήσεις των 11:30 (06/07/2016)

Συνεχίζεται η πτωτική πορεία των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων με εξαίρεση το Λονδίνο το οποίο χθες έκλεισε ανοδικά. Από τη μια οι ανησυχίες των επιπτώσεων του BREXIT από την άλλη οι ανησυχίες για το ιταλικό τραπεζικό σύστημα. Σε νέο χαμηλό 31 ετών η στερλίνα.

Πρόσθετες επενδύσεις 500 εκατ. στο λιμάνι του Πειραιά υπόσχεθηκε η Cosco Τελευταίος σταθμός της εξαήμερης επίσκεψης η καρδιά των ασιατικών αγορών, η Σαγκάη. Μπαράζ συναντήσεων του πρωθυπουργού με κινεζικούς κολοσσούς.

Οι κρατικοί ιταλικοί σιδηρόδρομοι αναμένεται να καταθέσουν δεσμευτική προσφορά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΤΑΙΠΕΔ πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε τρένα, προαστιακό, μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Χάος στους δρόμους της πρωτεύουσας από την 24ωρη απεργία στα μέσα μεταφοράς.

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την απλή αναλογική.

Σε δημόσια διαβούλευση μπαίνει το σχέδιο νόμου για την κινητικότητα στο δημόσιο. Χιλιάδες δημόσιου υπάλληλοι θα μπορούν να αναγνωρίσουν έως και 7 χρόνια προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.