Οι ειδήσεις των 11:30 (11/07/2016)

Οι ειδήσεις των 11:30 (11/07/2016)

Στο περιθώριο του σημερινού Eurogroup θα βρεθεί η Ελλάδα, στην τελευταία συνεδρίαση του καλοκαιριού. Κυριαρχεί το πρόβλημα των ιταλικών τραπεζών και το Brexit. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, ενώ τις επόμενες ημέρες πρέπει να κατατεθεί το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που ορίζει τους στόχους τους Ελλάδας μέχρι το 2020.

Βολές κατά της λιτότητας εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με συνέντευξή του σε ισπανική εφημερίδα.

Υπεραμύνθηκε η Άγκελα Μέρκελ την τακτική της απόλυτης δημοσιονομικής πειθαρχίας αναφέροντας μάλιστα την Ελλάδα ως επιτυχημένο μοντέλο του μείγματος πολιτικής που εφάρμοσε το Βερολίνο.

Περισσότερες από 1.000 δικογραφίες, που αφορούν φορολογούμενους της λίστας Μπόργιανς, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από τις εισαγγελικές αρχές.

Η Πορτογαλία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 1η φορά στην ιστορία της, καθώς νίκησε 1-0 την Γαλλία στην παράταση.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.