Οι ειδήσεις των 10:00 (11/04/2016)

Οι ειδήσεις των 10:00 (11/04/2016)

Στις 3 το μεσημέρι θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές, μετά τη νέα μαραθώνια συνάντηση που είχαν μέχρι τις 7 σήμερα το πρωί.

Κλείνει το φορολογικό, η συζήτηση για το ασφαλιστικό έχει επικεντρωθεί στις επικουρικές συντάξεις, ανοιχτό το μέτωπο των κόκκινων δανείων.

Η κυβέρνηση θέλει να κλείσει σήμερα τη διαπραγμάτευση, καθώς  αύριο αναχωρούν οι εκπρόσωποι των θεσμών για την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Η λύση για την Ελλάδα δεν θα έχει ελάφρυνση χρέους τόνισε ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών.

Ηρεμία σήμερα στην Ειδομένη, μετά μετά τα  βίαια επεισόδια στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ μεταξύ των σκοπιανών δυνάμεων ασφαλείας και διαμαρτυρόμενων προσφύγων. Κυβερνητική σύσκεψη σήμερα για τις ύποπτες ομάδες αλληλέγγυων και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Νέα προσπάθεια σήμερα να αποσυμφορηθεί το λιμάνι του Πειραιά από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Στην Αθήνα σήμερα ο πορτογάλος πρωθυπουργός. Συνάντηση με τον πρωθυπουργό σε μιάμιση ώρα από τώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.