Οι ειδήσεις των 10:00 (04/02/2016)

Οι μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και οι επαφές του πρωθυπουργού στο Λονδίνο για το προσφυγικό συνθέτουν το τρίπτυχο της σημερινής ειδησεογραφίας.

Η χώρα σήμερα παραλύει, καθώς σχεδόν όλοι οι επαγγελματικοί φορείς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία, οι δημοσιογράφοι πραγματοποίησαν χθες απεργία, ενώ οι αγρότες αποφάσισαν να κλείσουν εθνικές οδούς, λιμάνια και αεροδρόμια.

Δύσκολες οι μετακινήσεις σήμερα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Γιώργου Κατρούγκαλου με τους θεσμούς για το ασφαλιστικό, ενώ οι δανειστές επιμένουν και για τα δημοσιονομικά.

Με το βλέμμα στα όσα γίνονται στην Ελλάδα, ο Αλέξης Τσίπρας συναντά σήμερα τη Μέρκελ και τον Τούρκο πρωθυπουργό στο Λονδίνο για το προσφυγικό.

Αποχή από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων αποφάσισαν οι λογιστές. 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.