Οι ειδήσεις των 10:00 (15/06/2016)

Οι ειδήσεις των 10:00 (15/06/2016)

Θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης στο γ’ και στο δ’ τρίμηνο του 2016, οι οποίοι θα περιορίσουν τη συνολική ύφεση του τρέχοντος έτους στο 0,3% του ΑΕΠ, αναμένει η Τράπεζα της Ελλάδος. Η έκθεση αναμένεται να δοθεί σήμερα το μεσημέρι στη δημοσιότητα.

Μετά το καλοκαίρι θα ανοίξει η συζήτηση για χαμηλότερο πρωτογενές πλεόνασμα αναφέρει ο Πρόεδρος του Eurogroup. Αύριο εκτιμάται ότι η Ελλάδα θα πάρει και τυπικά την έγκριση για την εκταμίευση της δόσης.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, υπό τη σκιά του μακελειού στο Ορλάντο και της διπλής δολοφονίας στο Παρίσι.

Αναστάτωση στις διεθνείς αγορές υπό τη σκιά του Brexit και του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου. Οριακό προβάδισμα της εξόδου από την ΕΕ δείχνει νέα δημοσκόπηση.

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση στην Ελλάδα με φόντο τη σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη συγκέντρωση με τίτλο Παραιτηθείτε.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.