Οι ειδήσεις των 10:00 (14/06/2016)

Οι ειδήσεις των 10:00 (14/06/2016)

Στο Ορλάντο, θα μεταβεί μεθαύριο Πέμπτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της πολύνεκης προχθεσινής επίθεσης. Νέα τραγωδία χθες στη Γαλλία, με 42χρονο αξιωματικό της αστυνομίας και τη σύντροφό του να δολοφονούνται από άγνωστο που υποστήριξε ότι ανήκει στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, σε εκδήλωση της κυβέρνησης στο Μουσείο της Ακρόπολης θα παρουσιάσει τη λογική που θα διατρέχει το σχέδιο για τη δίκαιη ανάπτυξη. Αισιοδοξία του προέδρου του ESM ότι η δόση θα εγκριθεί και τυπικά στο Eurogroup της Πέμπτης.

Τις διεθνείς αγορές απασχολεί το δημοψήφισμα για το Brexit, κάτι που επηρεάζει και το ελληνικό χρηματιστήριο. Χθες δέχθηκε πιέσεις άνω του 3%.

Στις συνεδριάσεις της Fed (σήμερα-αύριο) και των κεντρικών τραπεζών της Αγγλίας, της Ελβετίας και της Ιαπωνίας (αυτήν την εβδομάδα) στρέφεται η προσοχή των επενδυτών.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.