Οι ειδήσεις των 10:00 (02/06/2016)

Οι ειδήσεις των 10:00 (02/06/2016)

Συνεδριάζει σήμερα το EuroWorking Group για την Ελλάδα. Χθες το βράδυ κατατέθηκαν στη Βουλή οι τροπολογίες με τις τελευταίες εκκρεμότητες. Στις 13 Ιουνίου βλέπει η κυβέρνηση εκταμίευση της δόσης των 7,5 δις. Δεν θα υπάρξει σήμερα απόφαση για την επαναφορά του waiver στα ελληνικά ομόλογα, εκτιμούν διεθνή μέσα ενημέρωσης, αν και μέχρι πρότινος εκτιμούσαν το αντίθετο.

Συνεδριάζει το μεσημέρι το Υπουργικό Συμβούλιο. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να θέσει τους επόμενους στόχους της κυβέρνησης. Στην Αθήνα σήμερα ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς.

Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και αύριο το πρωί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στα πρωτοσέλιδα του σημερινού τύπου η απόφαση της ΝΔ να αποχωρήσει από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις offshore.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.