Οι ειδήσεις των 10:00 (30/05/2016)

Οι ειδήσεις των 10:00 (30/05/2016)

Τα επόμενα βήματα μετά τη συμφωνία σκιαγραφεί η κυβέρνηση, ενώ καλείται να κλείσει τα τελευταία θέματα πριν την εκταμίευση της δόσης. Παράλληλα, στην κυβέρνηση γίνεται ένας πρώτος απολογισμός της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου στην Αθήνα.

Χθες υπήρξε τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς, με σημεία αιχμής το ΕΚΑΣ και τα κόκκινα δάνεια. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να έρθει πολυνομοσχέδιο για την οικειοθελή αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων, τα κίνητρα για την επέκταση της χρήσης του πλαστικού και του ηλεκτρονικού χρήματος στις συναλλαγές, καθώς και πακέτο μέτρων για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων.

Η πολιτική κόντρα των τελευταίων ημερών στέφεται γύρω από το θέμα των offshore εταιριών.

Στο Λουξεμβρούργο σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα έχει συνάντηση με την Άγκελα Μέρκελ. Στα Λατινικά και στη Χημεία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.