Οι ειδήσεις των 10:00 (26/05/2016)

Οι ειδήσεις των 10:00 (26/05/2016)

Τον πρώτο απολογισμό του Eurogroup για την Ελλάδα κάνουν κυβέρνηση, θεσμοί και διεθνείς οίκοι, ενώ τις δικές τους εκτιμήσεις δίνουν και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα των FT που επανέρχεται με την επερχόμενη συνεδρίαση της ΕΚΤ την ερχόμενη εβδομάδα και τη βεβαιότητα ότι ο Μάριο Ντράγκι θα κάνει εκ νέου αποδεκτά τα ελληνικά ομόλογα, δίνοντας πρόσβαση στις τράπεζες σε φθηνότερα δάνεια της ΕΚΤ.

Χωρίς μεταρρυθμίσεις το ελληνικό χρέος δεν θα γίνει βιώσιμο, ακόμη και με εμπροσθοβαρή ελάφρυνση λέει το ΔΝΤ. Δεν τίθεται ζήτημα συμπληρωματικού μνημονίου, αλλά για «συμπληρωμένο μνημόνιο συμφωνίας» όπως λέει η Κομισιόν, δίνοντας διευκρινίσεις στο κείμενο που προκάλεσε αίσθηση χθες το απόγευμα και τάραξε τα νερά.

Την πρόθεση να συμμετάσχουν όλοι οι μέτοχοι καθώς και τρίτοι ενδιαφερόμενοι επενδυτές στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Mega ανακοίνωσε το Διοικητικό συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα το επιβατικό κοινό της Αθήνας, λόγω στάσεων εργασίας που έχουν κηρύξει σωματεία εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.