Οι ειδήσεις των 16:00 (17/02/2017)

Οι ειδήσεις των 16:00 (17/02/2017)

-Νέα ρύθμιση για τους μικρο-οφειλέτες που χρωστούν στην εφορία έως 2.000 ευρώ έχουν αρχίσει να επεξεργάζονται στο υπουργείο Οικονομικών.
-Η εισφορά αλληλεγγύης φέτος θα είναι τσουχτερή για χιλιάδες Έλληνες που καλούνται να πληρώσουν. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η εισφορά θα επιβληθεί με την εκκαθάριση των δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2016.
-Δριμεία κριτική στο ΔΝΤ, ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας, ασκεί η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου σε άρθρό της, που δημοσιεύσεται σήμερα στους Financial Times. Στο άρθρο με τίτλο «Οι Έλληνες συνταξιούχοι τα βγάζουν πέρα ήδη οριακά», η κ. Αχτσιόγλου, σημειώνει ότι «δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την επιμονή του ΔΝΤ για περαιτέρω περικοπές στις συντάξεις»

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.