Οι ειδήσεις των 16:00 (07/04/2017)

Οι ειδήσεις των 16:00 (07/04/2017)

-Νέα εφαρμογή άνοιξε στην σελίδα της Ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων για την δήλωση του ακατάσχετου λογαριασμού. Όσοι δεν έχουν δηλώσει τον ακατάσχετο λογαριασμό, μπορούν μέσω της εφαρμογής να το κάνουν σε τρία βήματα.Από την υπηρεσία αυτή στο aade.gr μπορείτε να υποβάλετε δήλωση μοναδικού ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού.
-Τον Ιούνιο θα ολοκληρωθούν οι καταβολές των αποζημιώσεων από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων, οι οποίες θα ξεπερνούν συνολικά τα 105 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, τη Μεγάλη Πέμπτη θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών τα πρώτα 15εκατ. ευρώ.
-Μέσα στις αμέσως προσεχείς εβδομάδες θ' αρχίσει ο υπολογισμός και η έκδοση συντάξεων για τις 60.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης που υποβλήθηκαν μετά τις 12/5/2016 και εκκρεμούν. Ο υπολογισμός θα γίνει με βάση τις διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου και οδηγεί στη διαμόρφωση συντάξεων έως και 24% χαμηλότερων σε σχέση με αυτές που θα προέκυπταν με το προηγούμενο σύστημα.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.