Οι ειδήσεις των 18:00 (18/04/17)

Οι ειδήσεις των 18:00 (18/04/17)

Τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στις 8 Ιουνίου ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά η Τερέζα Μέι σε έκτακτο διάγγελμά της έξω από τη Ντάουνινγκ Στριτ.

Προσφυγή ακύρωσης του δημοψηφίσματος κατέθεσε η αντιπολίτευση στην Τουρκία καθώς καταγγέλλει παρατυπίες με αποδοχή ως έγκυρων μη σφραγισμένων ψηφοδελτίων και φακέλων.

Προς τα κάτω και συγκεκριμένα στο 2,2% από 2,8% του ΑΕΠ αναθεωρεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο την πρόβλεψη για την ανάπτυξη στην Ελλάδα το 2017. Για το 2018 το Ταμείο προβλέπει ανάπτυξη 2,7%.

Τα βλέμματα όλων στην ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ που θα διεξαχθεί στις 21 με 23 Απριλίου, Στο επίκεντρο ο συμβιβασμός μεταξύ Ευρωπαίων και Ταμείου για το θέμα του χρέους ο οποίος θα επαναφέρει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

Την απομάκρυνσή της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχη Υγείας αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη θέση της ο Ιάσωνας Φωτήλας.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.