Οι ειδήσεις των 18:00 (20/04/2017)

Οι ειδήσεις των 18:00 (20/04/2017)

Στην Ουάσινγκτον Τσακαλώτος, Χουλιαράκης και Παπαδημητρίου. Επαφές για το χρέος, στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ, που ξεκινά την Παρασκευή. Εφικτός ο στόχος για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5%, λέει η Κομισιόν.

Το 2036 θα επιστρέψει η ανεργία στα προ κρίσης επίπεδα σύμφωνα με έρευνα του ΟΑΕΔ. Την ίδια ώρα μόνο ένας στους 10 λαμβάνει επίδομα ανεργίας, σύμφωνα με στοιχεία του Οργανισμού.

Νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί. Το πρώτο τους τετ α τετ μετά το δημοψήφισμα στην Τουρκία. θα συζητήσουν τα κεφάλαια της διακυβέρνησης, της οικονομίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στοπ στην ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία θα βάλει η Τερέζα Μέι ενόψει των εκλογών της 8ης Ιουνίου στη Βρετανία σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σήμερα το δεύτερο ντιμπέιτ των υποψηφίων για τη γαλλική προεδρία με την τελευταία δημοσκόπηση να εμφανίζει πρώτο τον Μακρόν με 25% και δεύτερη τη Λεπέν με 23%.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.