Οι ειδήσεις των 18.00 (21/4/2017)

Οι ειδήσεις των 18.00 (21/4/2017)

Στο 3,9% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα το 2016 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

=

Επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο. Ο  πρώην υπουργός δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 200.000 ευρώ της εγγύησης για την αποφυλάκισή του.

=

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη της χθεσινοβραδινής επίθεσης στο Παρίσι κατά την οποία  σκοτώθηκε αστυνομικός. Νεκρός έπεσε και ο δράστης  στη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών με τις γαλλικές αρχές. Σε κόκκινο συναγερμό ολόκληρη η χώρα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες την Κυριακή.

=

Έρχεται κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας. Βροχοπτώσεις και ψυχροί άνεμοι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.  

=

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 66 χρονών ο Στάθης Ψάλτης ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού σκόρπισε  θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.