Οι ειδήσεις των 16:00 (25/04/2017)

Οι ειδήσεις των 16:00 (25/04/2017)

-Να κλείσουν τα τελευταία τεχνικά θέματα που χωρίζουν κυβέρνηση και δανειστές, αποφεύγοντας νέες καθυστερήσεις στην επίτευξη της συμφωνίας, ώστε να θεσμοθετηθεί η μείωση των συντάξεων από το 2019, παράλληλα με τα αντίμετρα και τις αλλαγές στα εργασιακά, έως τα μέσα Μαΐου θα επιδιώξει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Βάσει του κεντρικού σεναρίου που επεξεργάζονται στο υπουργείο Εργασίας, τουλάχιστον 900.000 συνταξιούχοι θα χάσουν από το 2019, το σύνολό ή μέρος της προσωπικής διαφοράς, του ποσού δηλαδή που προκύπτει όταν από την παλιά σύνταξη, όπως αυτή πληρώνεται σήμερα, αφαιρέσουμε το νέο ποσό που θα προκύψει από τον υπολογισμό με βάση το νόμο Κατρούγκαλου.

-Την Παρασκευή 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2017.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.