Οι ειδήσεις των 16:00 (05/05/2017)

Οι ειδήσεις των 16:00 (05/05/2017)

-Με κατάσχεση χρημάτων από τους λογαριασμούς τους στις τράπεζες απειλούνται όλοι όσοι έχουν χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία κάτω από 5.000 ευρώ.Εχουν μεταβιβαστεί στο ΚΕΑΟ όλα τα παλιά χρέη σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ και έτσι άρχισαν να πέφτουν βροχή τα “ραβασάκια” σε όσους χρωστούν.
-Τα στοιχεία αποδοχών και συντάξεων είναι προσυμπληρωμένα στο Ε1, αλλά σε περίπτωση ελέγχου θα ζητηθεί να προσκομιστούν τα σχετικά δικαιολογητικά μεταξύ των οποίων και οι βεβαιώσεις συντάξεων, εισφορών και επιδομάτων.Η προσυμπλήρωση έγινε με βάση τα αρχεία της ΑΑΔΕ που προέκυψαν από την επεξεργασία των βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων ή αμοιβών από εργοδότες και φορείς, βάσει της ΠΟΛ.1025/21-2-2017.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.