Οι ειδήσεις των 16:00 (09/05/2017)

Οι ειδήσεις των 16:00 (09/05/2017)

-Ο υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος, προανήγγειλε νέα ρύθμιση για χρέη προς τα ασφαλιστικά Ταμεία. Η εν λόγω ρύθμιση θα προβλέπει 36 δόσεις για οφειλές έως 3.000 ευρώ, ενώ για χρέη που ξεπερνούν το ποσό αυτό, οι δόσεις μπορούν να φτάσεις και τις 120.
-Μειώσεις μέχρι και 20% και στα ειδικά μισθολόγια μέσω του επανυπολογισμού των μισθών τους και δημιουργίας προσωπικής διαφοράς για στρατιωτικούς, αστυνομικούς, Σώματα Ασφαλείας φέρνουν νομοθετικές διατάξεις που θα περιληφθούν στο πολυνομοσχέδιο. Σταδιακές μειώσεις αποδοχών έως και 20% για τους νεοεισερχόμενους στα ειδικά μισθολόγια και τον περιορισμό των ειδικών μισθολογίων από 20 που είναι σήμερα, δημιουργώντας άλλη κατηγορία που θα αφορά καθήκοντα και επίπεδα εκπαίδευσης σε οκτώ ή εννέα.
-Από σήμερα 8 έως 25 Μαΐου 2017 θα πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα για το δίμηνο Μαρτίου - Απριλίου από τους δήμους στους δικαιούχους όλης της χώρας.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.