Οι ειδήσεις των 18:00 (18/05/2017)

Οι ειδήσεις των 18:00 (18/05/2017)

Αντίστροφη μέτρηση για την ψήφιση των νέων μέτρων απόψε στην Ολομέλεια της Βουλής. Σκληρή σύγκρουση και σήμερα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Νέο απεργιακό ραντεβού για τα μέτρα. Στις 18:30 στο Σύνταγμα τα συνδικάτα και η ΑΔΕΔΥ. Από τις 9 έως τις 21:00 λεωφορεία και τρόλεϊ . Απέχουν δικηγόροι και συμβολαιογράφοι.

Μεταφορές, τηλεπικοινωνίες και ενέργεια στο επίκεντρο της ελληνο - κινεζικής συνεργασίας. «Η Κίνα έδειξε ότι η Ελλάδα παίζει σημαντικό ρόλο στη στρατηγική της για οικονομική επέκταση προς τη Δύση», σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομίας Στέργιο Πιτσιόρλα.

Κατά 1,2 δισ. ευρώ μειώθηκε ο ELA για τις ελληνικές τράπεζες . Διαμορφώνεται στο ποσό των 45,3 δισεκ. ευρώ έως και την Πέμπτη 8 Ιουνίου.

Πρόστιμο 110 εκατ. ευρώ επέβαλαν στη εταιρία Facebook οι ρυθμιστικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αιτία η υπόθεση εξαγοράς της εφαρμογής WhatsApp το 2014.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.