Οι ειδήσεις των 18:00 (19/05/2017)

Οι ειδήσεις των 18:00 (19/05/2017)

Με 153 «ναι» ψηφίστηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, μετά από σκληρή κόντρα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης τα νέα μέτρα από την Βουλή. «Τώρα η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο των δανειστών», το μήνυμα του πρωθυπουργού.

Η Ελλάδα κινδυνεύει με νέο πακέτο διάσωσης λόγω λιτότητας αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg. Κάνει λόγο για φιλόδοξους δημοσιονομικούς στόχους που μπορεί να στραγγαλίσουν την οικονομία.

Θα αργήσει η άρση των capital controls, υποστηρίζουν τραπεζικά στελέχη. Όπως λένε, θα πρέπει να ακολουθήσουν αρκετοί μήνες θετικών ειδήσεων και υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων.

Άλμα 24,5% στη βιομηχανική παραγωγή τον Μάρτιο στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Λύθηκε η απεργία της ΠΝΟ. Από τα μεσάνυχτα τα πλοία ξεκινούν δρομολόγια.

Τις κατηγορίες περί βιασμού κατά του ιδρυτή των WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ απέσυρε η σουηδική Δικαιοσύνη. Διαφορετική άποψη έχει η βρετανική αστυνομία.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.