Οι ειδήσεις των 16:00 (26/05/2017)

Οι ειδήσεις των 16:00 (26/05/2017)

-Κούρεμα στις προσαυξήσεις, ανάλογα με τις δόσεις της ρύθμισης οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, προανήγγειλε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος.Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, προανήγγειλε την εφαρμογή ενός νέου τρόπου είσπραξης των οφειλών, γνωστοποιώντας ότι θα υπάρξει και κούρεμα στις προσαυξήσεις αντιστρόφως ανάλογο με τον αριθμό των δόσεων.Ο κ.Πετρόπουλος εξήγησε ότι θα προσφέρεται σε εκείνους που δεν είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές.
- Στις 3 Αυγούστου θα τεθεί σε ισχύ ο νέος νόμος 4469/2017 για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό που προβλέπει μια διαδικασία ρύθμισης όλων των οφειλών μιας επιχείρησης προς το σύνολο των πιστωτών, δηλαδή τράπεζες, εφορίες, τελωνεία, δήμους, ασφαλιστικά ταμεία και λοιπούς ιδιώτες. Μια ημέρα αργότερα, δηλαδή, στις 4 Αυγούστους θα τεθεί σε λειτουργία και η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό επίλυσης διαφορών.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.