Οι ειδήσεις των 16:00 (13/09/2017)

Οι ειδήσεις των 16:00 (13/09/2017)

-Το ανοιχτό ακόμη ζήτημα των τυποποιημένων ρυθμίσεων για τα χρέη επιχειρήσεων ύψους 20.000 - 50.000 ευρώ, αποτέλεσε το μοναδικό "αγκάθι" στο χθεσινό έλεγχο των "Θεσμών". Κατόπιν αυτού, αύριο Πέμπτη θα υπάρξει "δεύτερος γύρος" διαπραγμάτευσης ώστε το θέμα να κλείσει και η διαδικασία του εξωδικαστικού μηχανισμού να τρέξει με πολύ ταχύτερους ρυθμούς από τον Οκτώβριο. Οι "Θεσμοί" φαίνεται να συμφωνούν στην ανάγκη να διαμορφωθούν πιο απλοποιημένα κριτήρια για την αξιολόγηση των αναλύσεων βιωσιμότητας των μικρών επιχειρήσεων.
-Φορολογούμενοι με χαμηλά εισοδήματα, μεταξύ άλλων και άνεργοι, καλούνται να πληρώσουν φόρο έως και 4.500 ευρώ, εξαιτίας του νέου συστήματος καταλογισμού φόρου βάσει των τεκμηρίων διαβίωσης.Τα τεκμήρια διαβίωσης αποτελούν τον ρυθμιστικό παράγοντα για τον καταλογισμό φόρου στα εκκαθαριστικά σημειώματα, γεγονός που δημιούργησε «παραλογισμούς» και αδικίες για πολίτες με χαμηλα έσοδα

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.