Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΛΑΡΣΙΝΟΣ στην Έκθεση Πελοπόννησος ΕΧPO

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΛΑΡΣΙΝΟΣ στην Έκθεση Πελοπόννησος ΕΧPO

Η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ συμμετείχε στην Έκθεση Πελοπόννησος EXPO παρουσιάζοντας τα έργα υποδομής που υποστηρίζει σε όλη την Ελλάδα & την Πιστοποίηση ISO 39001

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της εταιρείας ΛΑΡΣΙΝΟΣ στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧPO», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα. Στόχος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ ήταν η παρουσίαση των έργων υποδομής που η εταιρεία υποστηρίζει με τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα αλλά και η πρόσφατη πιστοποίηση του στόλου της σύμφωνα με το πρότυπο Οδικής Ασφάλειας ISO 39001.

Η πιστοποίηση για τη Διαχείριση Ιδιόκτητου Στόλου Οχημάτων Μεταφοράς και Διάθεσης Αδρανών Υλικών και Έτοιμου Σκυροδέματος κατά ISO 39001 συμβάλλει στην ενίσχυση των πολιτικών ποιότητας που η εταιρεία εφαρμόζει και εστιάζει στην αναγνώριση και την αντιμετώπιση των κινδύνων στην οδική μεταφορά καθώς και στην εφαρμογή της Πολιτικής και των διαδικασιών Οδικής Ασφάλειας.

Αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στη συγκεκριμένη διοργάνωση, η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. συμμετείχε με στόχο να ενημερώσει την τοπική κοινωνία αλλά και τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, για τα νέα μεγάλα έργα που έχει αναλάβει όπως και για τα καινοτόμα προϊόντα που την έχουν καταστήσει πρωτοπόρο στην Ελληνική αγορά Ετοίμου Σκυροδέματος και Αδρανών Υλικών.

H “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” είναι η σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, που προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης & προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.