Τράπεζα Πειραιώς: Τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2014

Τράπεζα Πειραιώς: Τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2014

Τη σταθερή βελτίωση των επαναλαμβανόμενων εσόδων της Τράπεζας Πειραιώς επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2014, σύμφωνα με την διοίκηση της τράπεζας. Στο διάστημα αυτό, ενίσχυση κατέγραψαν τα καθαρά και λειτουργικά έσοδα της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ υποχώρηση σημειώθηκε στο σύνολο ιδίων κεφαλαίων.

Ειδικότερα, τα καθαρά έσοδα από τόκους διαμορφώθηκαν για τη χρήση του εννεαμήνου του 2014 στο 1,488 δισεκατομμύριο ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 25,5% σε σχέση με το εννεάμηνο του 2013 που τα καθαρά έσοδα από τόκους της Τράπεζας Πειραιώς είχαν διαμορφωθεί στο 1,187 δισεκατομμύριο ευρώ. Τα έσοδα από προμήθειες ανήλθαν στο εννεάμηνο του 2014 στα 246,6 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 26,2% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο που τα έσοδα από προμήθειες είχαν ανέλθει στα 195,4 εκατομμύρια ευρώ.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.