Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings στο SBC

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings στο SBC

Για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, αλλά και την επόμενη ημέρα στον τραπεζικό κλάδο, μίλησαν στο SBC και τη δημοσιογράφο Σοφία Ροδοπούλου, στελέχη του οίκου αξιολόγησης Fitch Ratings.

Σύμφωνα με τον κ. Michele Napolitano – Senior Director of Sovereign Ratings του οίκου Fitch, το ενδεχόμενο καθοδικών κινδύνων για την ελληνική οικονομία το 2018 είναι μειωμένο. Σύμφωνα με το κ. Napolitano, το πολιτικό περιβάλλον στην Ελλάδα παραμένει σταθερό, αν και εξακολουθούν να υπάρχουν φόβοι για πρόωρες εκλογές.

Ο κ. Konstantin Yakimovich, Director EMEA Banks του οίκου Fitch, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο, τόνισε ότι οι στόχοι των τραπεζών για τα NPL’s είναι αισιόδοξοι, ενώ συμφώνησε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τους ξένους επενδυτές, για αγορές δανειακών χαρτοφυλακίων

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.