ΚΡΙ ΚΡΙ: Τα οικονομικά αποτελέσματα του α' τριμήνου 2014

ΚΡΙ ΚΡΙ: Τα οικονομικά αποτελέσματα του α' τριμήνου 2014

Η αύξηση του κύκλου εργασιών, η ενίσχυση των καθαρών κερδών και η μείωση της λειτουργικής κερδοφορίας είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πορεία του ομίλου ΚΡΙ ΚΡΙ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014 σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για το διάστημα αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών για τη χρήση του πρώτου τριμήνου του 2014 διαμορφώθηκε στα 17,06 εκατομμύρια ευρώ καταγράφοντας αύξηση 47% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2013 που ο κύκλος εργασιών είχε διαμορφωθεί στα 11,6 εκατομμύρια ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών επενδυτικών αποτελεσμάτων και συνολικών αποσβέσεων ανήλθαν στις 731,8 χιλιάδες ευρώ σημειώνοντας πτώση 20,6% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα που το ποσό είχε ανέλθει στις 922,4 χιλιάδες ευρώ.

 
Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.