Β. ΧΑΡΑΤΣΗΣ: "Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής στην αγορά ομολόγων"

Β. ΧΑΡΑΤΣΗΣ: "Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής στην αγορά ομολόγων"

Την πεποίθησή του πως η ελληνική οικονομία και αγορά χρειάζεται έναν καταλύτη για να κινηθεί υψηλότερα και να αναταχθεί εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΕΤΑ ΑΧΕΠΕΥ Βαγγέλης Χαρατσής, μιλώντας στο SBC, στην εκπομπή Πρώτη Σελίδα στην Οικονομία και τον Παναγιώτη Γκρουμούτη.

Ο κ. Χαρατσής επεσήμανε, πάντως, πως μια από τις εναλλακτικές που θα μπορούσαν να τονώσουν το ενδιαφέρον των επενδυτών και να προσφέρουν ευκαιρίες τοποθέτησης ακόμα και για τον μικρομεσαίο ιδιώτη, όπως και μια νέα γραμμή χρηματοδότησης για τις εισηγμένες, είναι η νέα αγορά ομολόγων, τα πρώτα δείγματα γραφής της οποίας είναι αρκούντως θετικά και ενδιαφέροντα.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.