Αλ. Τριανταφυλλίδης: "Υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας"

Αλ. Τριανταφυλλίδης: "Υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας"

Ευθείες βολές κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στον Τ/Σ SBC.

O κ. Τριανταφυλλίδης, που συνυπέγραψε την ερώτηση για τις προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδας, καταλόγισε στον κ. Στουρνάρα παρασκηνιακές μεθοδεύσεις σε βάρος της κυβέρνησης. «Αν ο κ. Στουρνάρας θέλει να πολιτευτεί, και ο ελληνικός λαός είτε τον επιβραβεύσει ή τον αποδοκιμάσει, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

Πίσω όμως από τη θεσμική ιδιότητα του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να γίνονται συναντήσεις παρασκηνίου με αυτούς που έχουν λόγο να θέσουν σε κίνηση το σχέδιο «ρίξατε τον Τσίπρα», αυτό δεν είναι επιτρεπτό» είπε ο βουλευτής.

Με αφορμή την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης ο κ. Τριανταφυλλίδης είπε «είναι σε εξέλιξη σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας από συγκεκριμένα κέντρα και παράκεντρα εντός και εκτός συνόρων», φέροντας για παράδειγμα την αδιαφορία του Πόλ Τόμσεν να συμμετάσχει στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. «Δεν μπορεί κάποιοι να κάνουν διακοπές στη Τζαμάικα –λέγε με Τόμσεν- και να μην σηκώνουν το τηλέφωνο στις Βρυξέλλες για τη διαπραγμάτευση».     

Facebook Twitter Google+ Pinterest

sbc

Το SBC Business Channel είναι το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι, που εκπέμπει στην Ελεύθερη Τηλεόραση, με έμφαση στην Oικονομική, Επιχειρηματική και Χρηματιστηριακή Ενημέρωση. Το SBC παρέχει καθημερινή πληροφόρηση για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, για θέματα επενδυτικής συνείδησης, φορολογικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.